Elvis Live 1972 (2xLP) - LP

Presley Elvis

2x LP - Vinyl

Elvis Live 1972 (2xLP) - LP Elvis Live 1972 (2xLP) - LP
Datum vydání:24.3.2023
Dostupnost:předobjednávka, můžete mít již 27.3.

Cena pro e-shop

645 Kč vč. DPH   Běžná cena
759 Kč
Elvis Live 1972 (2xLP) - LP Elvis Live 1972 (2xLP) - LP


Živá vystoupení krále Rock and rollu na 2LP

Rok vydání 2023

Seznam skladeb / tracklist

April 9, 1972 - Hampton Roads Coliseum, Hampton, Virginia
A1 Introduction: Also Sprach Zarathustra (Theme from 2001: A Space Odyssey)
A2 See See Rider
A3 I Got A Woman / Amen
A4 Never Been To Spain
A5 You Gave Me A Mountain
A6Until It's Time For You To Go
A7 Polk Salad Annie
April 10, 1972 - Richmond Coliseum, Richmond, Virginia
B1 Love Me
B2 All Shook Up
B3 (Let Me Be Your) Teddy Bear / Don't Be Cruel
B4 Heartbreak Hotel
B5 HoundDog
B6 Bridge Over Troubled Water
B7Love Me Tender
B8 It's Over
B9 Suspicious Minds
April 14, 1972 at Greensboro Coliseum, Greensboro, North Carolina
C1 Introductions
C2 For The Good Times
C3American Trilogy
C4Burning Love
C5 Release Me (And Let Me Love Again)
C6 Funny How Time Slips Away
C7 Can't Help Falling In Love
C8 Closing Vamp
April 18, 1972 Convention Center Arena, San Antonio, Texas/April 9, 1972 - Hampton Roads Coliseum, Hampton, Virginia
D1 Proud Mary
D2 How Great Thou Art
D3 I Can't Stop Loving You
D4 Are You Lonesome Tonight?*
D5 A Big Hunk O' Love
D6 Lawdy, Miss Clawdy